Adgang til computere og printere

Der er flere områder på skolen med computere til elev-brug:

  • i biblioteket og overfor skolens bibliotek
  • på D-gangen
  • i C-området

Der er i alle disse områder også adgang til printere. Printerne kan både printe, skanne og kopiere dokumenter. Printerne er S/H-maskiner, og der er ikke på skolen adgang til farvekopiering for elever.

Brug af både computere og printere er gratis, men kræver login med uni-login.

Trådløst net

For at komme på skolens trådløse netværk skal du være elev og logge på med dit uni-login. Se nærmere vejledning om det trådløse net i lectio (dokumenter: alle elever - datavejleder).

Brug af det trådløse net forudsætter, at du overholder reglerne. Læs mere om regler og betingelser for brug af skolens trådløse net. Dokumentet findes ligeledes i lectio (dokumenter: alle elever - datavejleder).

Printportal

For at printe skal du først uploade dit dokument til printportalen, som du finder link til på forsiden af lectio, når du er logget ind. Find nærmere vejledning i lectio (dokumenter: alle elever - datavejleder).

Dokumenter, der ikke er printet 24 timer efter upload, slettes.

Programmer

Skolen stille en række programmer gratis til rådighed. Du finder en liste over dem alle i lectio under dokumenter i mappen: alle elever - datavejleder. Dokumentet hedder: Fagprogrammer.

De mest anvendte programmer er:

  • Office 365: Alle elever har adgang til office 365. Se vejledning i Lectio (dokumenter: alle elever - datavejleder)
  • TI Nspire: Alle elever har adgang til TI Nspire. Se vejledning i Lectio. Du skal vælge mellem vejledning for Windows eller Mac (dokumenter: alle elever - datavejleder)

Lectio

Skolens administrative system, Lectio, er stedet, hvor der informeres om alt relevant fra ledelse og administration til skolens elever og lærere. Det er også her, lærere informere elever, og her elever kan kontakte deres lærere eller klassekammerater. Alle oplysninger om skema, timer, undervisning, lektier, eksaminer osv. fremgår af Lectio. Lectio fungerer således som skolens interne net/intranet.

Lectio kræver login, og alle elever udstyres med et sådan i forbindelse med skolestart.

Læs mere om Lectio.