Stenhus Gymnasium og Stenhus Sports College logger i Holbæk i grønne omgivelser tæt på fjorden og Knudskoven. Gymnasiet råder over nogle af landets bedste idrætsfaciliteter. Med 2 håndboldhaller, idrætssal, dansesal, styrkecenter, løbestadion, 11-mands-bane, kunststofbane, multibane samt eget Testcenter skaber vi rammerne om et topprofessionelt trænings- og talentudviklingsmiljø. 

Gymnasiet har omkring 1400 elever, hvoraf cirka 100 er tilknyttet Sports College indenfor henh. badminton, basketball og håndbold. Herudover er cirka 20-25 unge atleter Team Danmark godkendt i andre idrætsgrene. 

Virtuel rundvisning

Se en virtuel rundvisning med dronebilleder og 360 graders optagelser af lokaler og faciliteter - såvel indendørs som udendørs.

Kostskole

Ved siden af Stenhus Gymnasium ligger Stenhus Kostskole, der er en grundskole med elever fra 5. til 10. klasse, med en tilknyttet kost-afdeling. Henved 50 elever fra Sports College eller fra vores internationale IB uddannelse bor på kostskolen. Det koster 5.500 kr om måneden at bo på Kostskolen. Elever, der ønsker at bo på kostskolen skal søge separat og ved direkte henvendelse til kostskolen på telefon 59 43 02 69.

Testcenter

I 2015 etablerede Stenhus Gymnasium i samarbejde med Københavns Universitet et testcenter.

Idrætklub

Alle elever på Sports College er automatisk medlem af Stenhus Idræts Klub og får hermed adgang til styrketræningslokalet med en nøglebrik.