Ansøgning til start august 2023

Ansøgningsskema for skoleåret 2023-24 er klar ultimo november 2022.

For at komme i betragtning til Scenekunstnerisk Grundkursus (SGK) er det en forudsætning, at du bliver optaget på Stenhus Gymnasium. Her er tilmeldingsfristen 1. marts 2023 via www.optagelse.dk. Det er ligeledes en forudsætning, at du vælger dramatik som dit kunstneriske fag i 1g og har dramatik på B-niveau i 2g og 3g.

Om optagelsesprøve

Alle ansøgere skal fremføre en selvvalgt monolog på ca. 1 - 2 minutter, og synge en sang med dansk tekst. Det er muligt at få akkompagnement til sangen via sin mobiltelefon, eget medbragt instrument, eller klaver, hvor optagelsesprøven foregår. Derudover vil der være individuelle samtaler med alle ansøgerne.

”Optagelsesprøve 1” afholdes i februar før ansøgningsfrist til gymnasiet. Såfremt holdet ikke bliver fyldt op i februar, afholder vi ”Optagelsesprøve 2” i august efter studiestart. Datoerne bliver annonceret her og på facebook. 

Pris

Prisen for at gå på Holbæk Drama College er 8.500,- kr pr skoleår. Betalingen fordeles på tre rater.

Kontakt

Har du spørgsmål til optagelsesprøven, så er du velkommen til at kontakte vores koordinator Malou Louise Lindblom på dramacollege@stenhus-gym.dk eller eller 28 45 83 18.