Politisk Samling

På Stenhus er vi en gruppe elever, der er meget interesserede i politik og samfundsforhold, og vi har dannet en gruppe, vi kalder: Politisk Samling. Gruppen sætter fokus på vigtige ting i vores samfund og organiserer f.eks. valgaftener i forbindelse med kommunalvalg, folketingsvalg - og det amerikanske præsidentvalg.

Ved at være med i Politisk Samling kan du være med til at komme med fede idéer til, hvad vi skal lave af politiske aktiviteter. Det kan også være ture uden for skolen, for eksempel en tur til København, hvor en politiker kan vise os rundt i Folketinget. Hvis du synes, at Politisk Samling lyder som noget for dig, så er du meget velkommen til at komme med til vores næste møde, som annonceres på lectio.

 

Klima klubben

Klima klubben arbejder for at udbrede en større bevidsthed om, hvordan vi alle sammen kan gøre en forskel for klimaet. Vi arrangerer events og aktiviteter med fokus på en klimavenlig adfærd, f.eks. samlede vi skrald ind i Holbæks gader og på Fjordstien i september 2020 sammen med Grøn Ungdom, DSU og Borgmester Christina Krzyrosiak Hansen.

Klima klubben sammen med Borgmester Christina Kryzrosiak Hansen

Klima klubben sammen med Borgmester Christina Kryzrosiak Hansen