Er du mellem 15 og 25 år, og tænker du på at søge en videregående uddannelse indenfor billedkunst eller andre relaterede kunstarter som arkitektur, design, foto, animation m.v. på f.eks. Kunstakademiet eller Danmarks Designskole?

Så har du mulighed for at udvikle dit kunstneriske talent på Billedkunstnerisk GrundKursus – BGK Holbæk.

Ansøgningsfrist

Sidste frist for tilmelding til skoleåret 2022/2023 er 1. april 2022. Læs mere om optagelse 

Undervisningen

På BGK varetages undervisningen af højt uddannede professionelle kunstnere og formidlere, og elevere kommer i et tæt og inspirerende undervisningsforløb med workshops, kunstlejre, studieture i ind- og udland, og såvel forskellige fælles projekter om individuelt fordybende arbejde. 

Eleverne får en fantastisk mulighed for at beskæftiger sig med samtidskunst og udvikle deres kunstneriske talent på højt niveau sammen med andre unge med samme interesse.

Undervisningen er tilrettelagt så du kan passe din sædvanlige gymnasiehverdag, da undervisningen i afdelingerne foregår sen eftermiddag og/eller aften.

BGK holder til på Kunsthøjskolen, kun et stenkast fra gymnasiet.

Den korte afstand gør at BGK-elever fra Stenhus Gymnasium i særlig grad kan få udbytte af talentstudiet, med åbne værksteder for de studerende, ud over undervisningstiden.

Mere information

Flere informationer om BGK og optagelseskrav kan ses på: bgk.holbaek.dk - eller i BGK's folder (pdf).

Se også en lille video, hvor Frida, elev på Stenhus og BGK, fortæller om uddannelse.