Studievalg Danmark, Center Sjælland

  • Er du i tvivl om, hvad du skal efter gymnasiet?
  • Har du spørgsmål om jobmuligheder?
  • Har du spørgsmål til valg af videregående uddannelse?
  • Har du spørgsmål til ansøgning og optagelse?

Så tal med Studievalg Danmark, Center Sjælland!

Vejlederen fra Studievalg Danmark, Center Sjælland besøger alle klasser på skolen flere gange til kollektive vejledningsarrangementer, og hjælper med at igangsætte en proces, der sætter dig i stand til at træffe uddannelsesvalg. Derudover informerer vejlederen om ansøgning og optagelse på de videregående uddannelser.

Det er desuden muligt at booke tid til en individuel vejledningssamtale på www.studievalg.dk/book. På siden kan du se, hvornår vejlederen er på skolen næste gang.

Studievalg Danmark, Center Sjælland er et regionalt vejledningscenter under Uddannelses- og Forskningsministeriet, som vejleder om videregående uddannelse og erhverv. Vejledningen er institutionsuafhængig og gratis.

Vejlederen for Stenhus Gymnasium hedder Line Lilholt og kan kontaktes på mobil: 33 33 20 78 eller lili@studievalg.dk

 

 

eVejledning

eVejledning er en landsdækkende mulighed for at få anonym vejledning om uddannelse og job. Du kan få vejledning dag – aften og weekend på telefon, chat og mail. eVejledning tilbyder også digitale møder, som du nemt kan deltage i.

Du kan også finde os på sociale medier, hvor du kan få relevante nyheder om uddannelser, uddannelsesvalg og jobmuligheder.

UddannelsesGuiden finder du forskellige værktøjer, du kan bruge i dit valg af uddannelse.