Hold- og boldspilspakke

I alle hold- og boldspil er den fysiske præstationsevne en vigtig faktor for succes på alle niveauer. Med hold- og boldspilspakken tilbyder vi idrætsspecifikke tests, der skal ses som et stærkt supplerende værktøj til en objektiv evaluering af det samlede fysiske niveau.

Dette skal hjælpe til at opkvalificere en målrettet træning, da styrker og svagheder for alle bliver tydeliggjort. Testning kan endvidere skabe øget fokus på vigtigheden af og øge motivationen for målrettet fysisk træning bland spillerne/udøverne.

Indhold i pakken

  • Videnskabeligt baserede tests, der tegner et detaljeret billede af deltagernes fysiske tilstand
  • Feedback på resultaterne og vejledning til træningsfokus og implementering
  • Re-test og evaluering af træningen efter nærmere aftalt tidsrum

Omfang

2 x 1½ timers varighed på en given dag efter aftale.

Tests

Vi tilbyder en række skræddersyede tests i forhold til idrætsgren, køn og aldersgruppe. Fælles for testene i pakken er, at de alle dækker vigtige aspekter af træningsfysiologien, herunder;

Det et vigtigt at vælge den mest idrætsspecifikke test, men både hoppe- og sprinttest giver et godt mål for spillerens eksplosive evner, som er en vigtig faktor i alle hold- og boldspil.

Udover test af eksplosivitet testes også den idrætsspecifikke agilityevne, som vurderer samspillet mellem spillerens eksplosive og atletiske evner.

Kontakt

For nærmere information kontakt Maja Liep på:

Telefon 22 39 19 00 eller mail: li@stenhus-gym.dk