Solen skinnede, flagene blafrede i vinden og Stenhushallen var fyldt til bristepunktet af glade studenter og deres stolte forældre! 

Programmet ved dimissionen beståd af både musiknumre fremført af såvel lærere som elever, der var tale ved rektor Per Farbøl samt udlevering af eksamensbeviser. Endelig var der forskellige udmærkelser og legater, der skulle overdrages til de rette :-)

Da dimissionen sluttede cirka 12.30 myldrede studenterne ud i den frisk luft til de ventende studenterbiler. 2g'ere, 2i'erne og 1h'ere havde under dimisionen pyntet bilerne med balloner, flag og bannere, som afgangseleverne havde lavet på forhånd. Der blev skruet ganske grundigt op for musikken og jo, lidt drikkevarer blev der da læsset på vognene. Herefter var det afsted - rundt til forældrene på den traditionelle studenterkørsel. 

2 klasser blev lettere forsinkede, men alle kom afsted, og på skolen tænker vi tilbage på festlige dage i skoleårets sidste uge og ønsker alle vores studenter alt det bedste fremover!

Læs rektors tale fra dimissionen

I galleriet nedenfor er der billeder fra IB Celebration 20. maj samt fra uge 25.