Siden sommerferien 2021 har der været heftig aktivitet for enden af H-gangen. Testcentret rykkede over i Stenhushallen, styrketræningslokalet har været lukket i en periode – og en del af P-pladsen har været afspærret siden august. Alt imens gravemaskiner rykkede ind på grunden, byggematerialer blev leveret og diverse dygtige håndværkere fik deres daglige gang på matriklen.

Resultatet heraf er, at Stenhus Gymnasium efter påskeferien vil kunne føje 3 klasselokaler til de eksisterende.

Der er tale om 3 fine, nye, store og lyse lokaler, som der nok skal blive brug for. Faktisk har lokale-manglen været et stort problem, og i dette skoleår har klasser haft deres faste lokale i henholdsvis Stenhushallens Dansesal og Konferencelokale. En løsning, der selvfølgelig har givet andre problemer i forhold til afholdes af møder og lignende aktiviteter, - og en løsning som har betydet at de pågældende klasser har været en smule isolerede fra skolen i øvrigt.

Det er derfor med stor forventning, at vi ser frem til at kunne tage de 3 nye lokaler i brug – og et nyindrettet styrketræningslokale.

Entreprenør på byggeriet er lokale EBH Byg, og byggeriet har kostet omkring 5 mill. alt inklusiv. Der er bygget omkring 300 m2 til, hvoraf de 3 lokaler hver tæller for 80 m2. Hermed er skolens nuværende areal på omkring 19.000 m2.